Een woning leegruimen

Zorgeloos en professioneel een woning ontruimen

Er zijn veel verschillende omstandigheden die ervoor zorgen dat u zelf niet meer in staat bent om een woning leeg te ruimen. Bij huuropzegging stelt de huiseigenaar of woningbouwvereniging vaak de eis dat het huis weer in de originele staat wordt opgeleverd. Dit kan betekenen dat er ook de nodige herstelwerkzaamheden uitgevoerd dienen te worden. Veelal is hier gewoonweg geen tijd voor, is er geen fysieke capaciteit of is het emotioneel te zwaar. Een Erkende Ontruimer kan u in dit proces goed begeleiden en uw zorgen uit handen nemen.

Een kleine greep uit de werkzaamheden van een Erkende Ontruimer;


Hoe gaat een Erkende Ontruimer te werk?

Na het eerste contact tussen klant en een Erkende Ontruimer heeft u voldoende informatie vergaard om een afspraak voor een bezichtiging in te plannen. Tijdens deze bezichtiging zullen de te verrichten werkzaamheden genoteerd worden en ontvangt u een vrijblijvende offerte. Indien u akkoord bent met de offerte zal er een datum worden vastgesteld en wordt de opdracht uitgevoerd.

De ontruiming zal professioneel, adequaat en discreet worden uitgevoerd. Een Erkende Ontruimer zal nimmer persoonlijke, waardevolle, of emotionele informatie in handen van derden laten vallen. Deze worden altijd overhandigd aan de opdrachtgever. Inboedel wat nog herbruikbaar of verkoopbaar is wordt aan charitatieve instellingen gedoneerd of opgekocht en in mindering gebracht op de offerte.

Na afloop zal er contact opgenomen worden om het resultaat te beoordelen zodat deze conform de gestelde eisen kan worden opgeleverd.

Oplevergarantie:

Dit houdt in dat een Erkende Ontruimer conform de kenbaar gestelde eisen van de opdrachtgever en/of verhuurder de opdracht dusdanig uitvoert dat u niet achteraf met gebreken blijft zitten.