Verplichtingen van onze leden

De Organisatie voor Erkende Ontruimers is het overkoepelende orgaan van de Erkende Ontruimers in Nederland. Alle Erkende Ontruimers zijn lid van deze organisatie. Voor leden van Erkende Ontruimers is het een beloning voor een transparante manier van zakendoen. Dit betreft kwaliteit, bereikbaarheid en service op hoog niveau.

Aan welke eisen moet een bedrijf voldoen om het keurmerk te mogen voeren?
Open en eerlijk zakendoen vormen het fundament voor het keurmerk. De toetsing is gebaseerd op deze fundamenten en vindt plaats door middel van de keurmerk Code en toetsing in de praktijk.

Keurmerkhouder is gevestigd in Nederland, staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Indien van toepassing toont keurmerkhouder eenduidig en transparant inzicht in klachtenafhandeling, garanties, prijzen, producten en diensten. Keurmerkhouder wordt steekproefsgewijs gecontroleerd. Indien keurmerkhouder niet (meer) aan de keurmerkcode voldoet of onvoldoende solvabel is, kan het keurmerk tijdelijk opgeschort of ingetrokken worden. Het keurmerk blijft ten allen tijde eigendom van Erkende Ontruimers en moet op verzoek worden ingeleverd dan wel niet meer getoond worden.

Uitsluitend Erkende Ontruimers mogen zich Erkende Ontruimers noemen en gebruik maken van het logo dat u linksboven in beeld ziet en Erkende Ontruimers mogen gebruik maken van de Algemene Voorwaarden voor Ontruimingen en Verhuizingen 2008 (AVOV). Erkende Ontruimers is een beschermd collectief merk.

Voordelen voor leden:

 • Collectieve verzekeringen; wagenpark, aansprakelijkheid, etc.
 • Collectief afvalmanagement door heel Nederland; Shanks, GP Groot en Van Vliet.
 • Naamsbekendheid en vertrouwen.
 • Ontvangen van offertes.
 • Landelijk en regionaal adverteren.
 • Bemiddeling bij geschillen.
 • Reclame voor op uw bedrijfsgevel en bedrijfswagens.
 • Wederzijdse linkvermelding.
 • Uw bedrijfsgegevens worden vermeld met extra informatie en een logo.

Erkende Ontruimers in uw regio

Over Ontruimer.nl

Westpoort

Op Ontruimer.nl kunt u snel en eenvoudig een ontruiming regelen. Wij zijn een betrouwbare partner op het gebied van ontruimingen. Dit waarborgen wij o.a. door het Erkende Ontruimers keurmerk.

Onze kernwaarden zijn: simpel, snel en betrouwbaar.

Over Woning-ontruimingservice

Drente

Woningontruimingservice  is een landelijk werkend bedrijf. 
Sinds 2005 zijn wij gespecialiseerd in vakkundige ontruiming en bezemschoon opleveren van uw woning of bedrijfspand naar de eisen gesteld door de opdrachtgever of verhuurder.
Eventuele overtollige huisraad worden door ons overgenomen of ter beschikking gesteld van een aantal goede doelen. Afvalstoffen worden op een milieuverantwoorde manier afgevoerd.

Over Woningontruimservice Zeeland

De Rikkeweie

Of u nu op zoek bent naar betaalbare (tijdelijke) opslag, iemand die u helpt met het leegruimen van uw zolder of hulp bij een eenmalige verhuizing, bij ons bent u aan het juiste adres.
Dekker Woningontruimservice Zeeland biedt meer dan alleen een paar extra handen. Zo kunnen wij een (huur)woning leegruimen en meteen in originele staat opleverklaar maken door reparaties uit te voeren, pluggaten te vullen en overschilderen enz.

Vabos

Leiden / Amsterdam / Utrecht / Rotterdam / Apeldoorn / Eindhoven / Nijmegen

Vabos is Erkend en gespecialiseerd in het leegruimen, schoonmaken, desinfecteren, het verhuurklaar opleveren van woningen, appartementen, kamers, bedrijfsonroerend. Elke opdracht wordt conform de eisen van de opdrachtgevers uitgevoerd. Wij ontruimen bij overlijden, verhuizing of faillissement. Wij bieden landelijke dekking en opereren in heel Nederland en België. Daarnaast hanteren wij de laagste prijs- en oplevergarantie.

 • Ontruimen van woningen.
 • Spoedopdrachten.
 • Gespecialiseerd in het verhuizen van senioren.
 • Ontruimen van bedrijven.
 • Ontruimen van wietplantages.
 • Desinfecteren bij overlijden
 • Opruimen van zwaar vervuilde woningen.
OGZ

America

U wilt een woning ontruimen? U heeft geen tijd om dit zelf te doen? Of laat u dit liever over aan een professional? Dan is Onroerend Goed Zorg (OGZ) Nederland voor u een goede oplossing.

Allerhands

Leiden

Wij zijn het adres voor het afvoeren van uw overtollige boedel bij verhuizen of ontruimen. Wij nemen graag een hoop geregel, zorgen en tijdsdruk voor u uit handen.
Wij voeren herstelwerkzaamheden aan woning of bedrijfspand voor u uit en het afval wordt op een milieu vriendelijke manier afgevoerd, en uiteindelijk word het pand verkoop- of verhuurklaar door Allerhands voor u opgeleverd.

Boedelontruimer

Oud-Zuid

Als ‘De Boedelruimer’ zijn wij gespecialiseerd in het bezemschoon opleveren van woningen, appartementen, kamers in verpleeghuizen en bedrijfspanden.
Het opleveren van seniorenwoningen en het verhuizen ervan behoort ook tot de werkzaamheden.

Bedrijfsontruiming

Noord Holland 

Bedrijfsontruimingen is een landelijk en gecertificeerd en erkend bedrijf dat gespecialiseerd is in vakkundige ontruiming en bezemschoon opleveren van uw bedrijfspand volgens de eisen van de opdrachtgever of verhuurder. Hierbij bieden wij ook een oplevergarantie. Wij werken al vele jaren voor vastgoedmakelaars, beheerders, curatoren en natuurlijk rechtstreeks voor bedrijven.
Al jaren zijn wij het vertrouwde adres voor het ontruimen van bedrijfspanden tegen een reële prijs, bijvoorbeeld bij verhuizing of faillissement. Wij bieden landelijke dekking, opereren in heel Nederland en België.
Afval wordt milieubewust afgevoerd en installaties worden gecertificeerd ontkoppeld.

Wietplantages ontruimen

Amsterdam

Wij zijn gespecialiseerd in het ontruimen van illegale activiteiten zoals bij een hennepkwekerij. Vaak is de huurder met de noorderzon vertrokken of zit in detentie. Zij zijn verantwoordelijk voor de situatie, maar zullen in de meeste gevallen de wietplantage niet opruimen. U zit u met de ontstane lasten. Het pand kan behoorlijk beschadigd zijn en er kunnen gevaarlijke situaties ontstaan omdat elektra onprofessioneel is aangesloten, chemische stoffen aanwezig zijn en vaak ook nog boobytraps aanwezig zijn. Dit is levensgevaarlijk en daarom gaan wij uiterst zorgvuldig en discreet te werk.

Dienst Speciale Ontruimingen

Utrecht

Dienst Speciale Ontruimingen

Ons vakgebied hebben wij onderverdeeld in drie gespecialiseerde categorieën.

– Het professioneel leegruimen en schoonmaken van allerlei woningen die ernstig vervuild zijn.

– Het professioneel desinfecteren en opruimen van een woning of gedeelte waar een persoon op een natuurlijke wijze dan wel een niet natuurlijke wijze is gestorven.

– Het professioneel ontmantelen, verwijderen en herstellen van een woning waar een hennepplantage heeft gezeten.

Ontruimen in Brabant

Noord Brabant 

Al jaren gespecialiseerd in het leegruimen, schoonmaken, bezemschoon opleveren van woningen, appartementen en bedrijfsonroerend. Elke opdracht wordt conform de eisen van de opdrachtgevers uitgevoerd. Wij ontruimen bij overlijden, verhuizing of faillissement. 

 • Ontruimen van woningen.
 • Spoedopdrachten.
 • Seniorenverhuizingen.
 • Ontruimen van bedrijven.
 • Ontruimen van wietplantages.
 • Opruimen van zwaar vervuilde woningen.
Ontruimingen.nu

Arnhem

Woningontruiming
Wij werken al vele jaren voor verzorgingstehuizen, woningbouwverenigingen en natuurlijk rechtstreeks voor particulieren. Wij zijn thuis in het vakkundig ontruimen van een woning.

Bedrijfsontruiming
Bij een bedrijfsontruiming komt vaak een hoop kijken. Wij zijn al jaren actief in het ontruimen en bezemschoon opleveren van bedrijfspanden, onder andere bij verhuizing of faillissement.

Speciale ontruiming
We ontruimen ook zwaar vervuilde panden, na verwaarlozing, verzamelwoede of andere psychische problemen maar ook wanneer ergens een hennepplantage ontmanteld is.

Ontruimen van woningen.
Spoedopdrachten.
Gespecialiseerd in het verhuizen van senioren.
Ontruimen van bedrijven.
Ontruimen van wietplantages.
Opruimen van zwaar vervuilde woningen.

Cruqiusweg 2
6827BL Arnhem

Telefoon: +31 6 27222785

Email: info@ontruimingen.nu

 
Ontzorgen bij Ontruimen

Leersum

Van Arken Dienstverlening neemt u graag alle zorg uit handen in een moeilijke periode na overlijden van een dierbare of bij verhuizing.

Wij staan u bij in alle facetten van de ontruiming. Van de offerte aanvraag tot de oplevering zullen wij u adviseren en samen met u uw wensen in

kaart brengen en uitvoeren.

Wij zijn u graag van dienst bij onder andere:

·       Woningontruimingen

·       Seniorenverhuizingen

·       Speciale ontruimingen

·       Verkoop / verhuur klaar maken van een woning of bedrijfspand

·       Oplevering van een woning of zorgkamer

Tel:           085 – 4019372

WWW:     http://ontzorgenbijontruimen.nl

Email:      info@ontzorgenbijontruimen.nl

Zaak ontruimingen & verhuizingen

Almere Stad

Zaak ontruimingen, uw partner in ontruimen ,(senior) verhuizen en tijdelijke opslagruimte.

Bij Zaakontruimingen bieden wij verschillende diensten aan.Van gehele ontruiming tot het afvoeren van overbodige boedel, van inpakken tot schoonmaken en opleveren van de achtergelaten woning.

Speciaal voor senioren hebben we een Seniorenpakket samengesteld waar een groot deel van de diensten gebundeld is.

Ontruimen
Een woningontruiming uitbesteden? Wij helpen u tijd, geld, en zorgen te besparen op uw woningontruiming. U kunt ons inzetten voor de ontruiming van huurwoning,seniorenwoning en koopwoning. Wij garanderen een bezemschone oplevering op de afgesproken datum.

Ontruiming Service Wolter

Zuid Holland 

Ontruiming Service Wolter bied u de dienstverlening aan in de grootste zin van het woord, alle voor komende werkzaamheden voor een bezemschone  woningontruiming of bedrijfspand.

Een gespecialiseerd bedrijf in het verwijderen van huisraad en alle soorten  vloerbedekking. Wij beschikken over al het nodige gereedschap om deze werkzaamheden snel, efficiënt en betaalbaar uit te voeren voor u.

Wij hebben jaren lange ervaring in huis met woningontruiming en vloerverwijdering. We hebben niet alleen het juiste gereedschap en de ervaring,  Ontruiming Service Wolter heeft  met haar enthousiast personeel bestand, 25 jaar werk ervaring in deze branche.

VABOS Eindhoven

Noord Brabant

BOEDELRUIMINGSDIENST voor Professioneel Zorgeloos ontruimen en Verhuizen

Vabos is Erkend en gespecialiseerd in het leegruimen, schoonmaken, het verhuurklaar opleveren van woningen appartementen en kamers en onroerend goed voor particulieren en bedrijven.

Het vertrouwde adres voor het ontruimen en bezemschoon opleveren van woningen en bedrijfspanden bijvoorbeeld bij overlijden, verhuizing of faillissement. Wij bieden landelijke dekking en opereren in heel Nederland en België. Daarnaast hanteren wij de laagste prijs- en oplevergarantie.

What’s app uw foto’s van de ontruiming naar +31 (0) 6 20 239 239 en ontvang direct een offerte!

Opruimingsdienst Tornado

Deurne

Zoekt u dus nog een betrouwbare partner aan wie u uw opruimingen kan toevertrouwen? Dan kan u ons altijd bereiken voor verdere vragen of informatie. U kan ons hiervoor steeds contacteren via het telefoonnummer 0485 93 30 89 Onze medewerkers trachten u zo snel mogelijk verder te helpen!

Consequent Vastgoedbeheer

Charlois

Consequent Vastgoedbeheer draagt het Kenmerk van Erkende Ontruimers en gespecialiseerd in het leegruimen,Ontruimen, schoonmaken, het verhuurklaar opleveren van woningen, appartementen, kamers. Elke opdracht wordt conform de eisen van de opdrachtgevers uitgevoerd. Wij ontruimen bij overlijden, verhuizing of faillissement. Wij bieden landelijke dekking en opereren in heel Nederland

Ontruimen van woningen, Spoedopdrachten, Ontruimen van wietplantages, Ontruiming bij overlijden, Opruimen van ( zwaar ) vervuilde woningen.

Voordelen voor leden:
 • Collectieve verzekeringen; wagenpark, aansprakelijkheid, etc.
 • Collectief afvalmanagement door heel Nederland; Shanks, GP Groot en Van Vliet.
 • Naamsbekendheid en vertrouwen.
 • Ontvangen van offertes.
 • Landelijk en regionaal adverteren.
 • Bemiddeling bij geschillen.
 • Reclame voor op uw bedrijfsgevel en bedrijfswagens.
 • Wederzijdse linkvermelding.
 • Uw bedrijfsgegevens worden vermeld met extra informatie en een logo.
Voordelen voor leden:
 • Collectieve verzekeringen; wagenpark, aansprakelijkheid, etc.
 • Collectief afvalmanagement door heel Nederland; Shanks, GP Groot en Van Vliet.
 • Naamsbekendheid en vertrouwen.
 • Ontvangen van offertes.
 • Landelijk en regionaal adverteren.
 • Bemiddeling bij geschillen.
 • Reclame voor op uw bedrijfsgevel en bedrijfswagens.
 • Wederzijdse linkvermelding.
 • Uw bedrijfsgegevens worden vermeld met extra informatie en een logo.
Boedeluitruimer

Stolwijk

Boedeluitruimer is gespecialiseerd in het verrichten van zowel woningontruimingen en bedrijfsontruimingen. Met onze landelijke dekking en ruime ervaring op alle aspecten kunnen wij u snel, voordelig en efficiënt van dienst zijn.

U kunt bij ons ook terecht voor het huren van een verhuislift inclusief bediening en voor tijdelijke inboedelopslag.
Voor meer informatie verwijzen wij u door naar onze website 
www.boedeluitruimer.nl.

IT-RECYCLING

Uden

Computer recycling

Ophalen van afgeschreven hardware voor computer recycling is GRATIS, mits het meer is als 200Kg. Alleen voor bedrijven en organisaties, dus niet voor particulieren.

Computer opkopen

Wij willen uw oude hardware opkopen, we bieden goede prijzen en een probleemloze afwikkeling.

Harde schijven vernietigen

IT-recycling is de specialist in het data vernietigen op alle denkbare datadragers en alle soorten computers. Zowel op locatie als op basis van ophalen en later in onze beveiligde bedrijfsruimte vernietigen.

Ontruimen

Bedrijf ontruimen – top service van IT-recycling. We ontruimen alle denkbare bedrijven en bedrijfsaccommodaties. Maak nu een afspraak voor een bezichtiging, dan heeft u deze week al een offerte van ons.

De Huizenruimer

Monster

Bij een kleine (senioren)verhuizing of bij het leegruimen en bezemschoon maken van een woning komt veel kijken. Niet alleen in praktische zin. Naast veel geregel en gedoe spelen ook emoties een rol. U moet erop kunnen vertrouwen dat het goed gebeurt en dat uw spulletjes in vertrouwde handen zijn. Dan is het fijn dat u contact op kunt nemen met De Huizenruimer.

Voordelen voor leden:
 • Collectieve verzekeringen; wagenpark, aansprakelijkheid, etc.
 • Collectief afvalmanagement door heel Nederland; Shanks, GP Groot en Van Vliet.
 • Naamsbekendheid en vertrouwen.
 • Ontvangen van offertes.
 • Landelijk en regionaal adverteren.
 • Bemiddeling bij geschillen.
 • Reclame voor op uw bedrijfsgevel en bedrijfswagens.
 • Wederzijdse linkvermelding.
 • Uw bedrijfsgegevens worden vermeld met extra informatie en een logo.
Scroll naar boven